Archivo mensual: junio 2014

DIA DE SANT PERE I SANT PAU

Avui diumenge dia 29 de Juny en Pere i la Paulina han assistit a la missa que s’ ha celebrat en la Parròquia Sant Pere i Sant Pau, el motiu de la presencia en aquesta missa ha estat, per si encara no ho sabeu, el sant dels nostres gegants Pere i Paulina.

Dins l’ eslgèsia els nostres grallers han acompanyat l’entrega de les ofrenes i tot seguit hem realitzat un ball devant de l’ altar.

Com sempre us deixem amb algunes fotografies.

TROBADA GEGANTERA A MASNOU

Aquest dissabte hem visitat la vila de Masnou on hem pogut gaudir d’ una trobada on el sol i el bon temps ha estat amb nosaltres.

El motiu d’ aquesta celebració ha sigut el 75è aniversari dels seus Gegants Vells, en Pere el Drapaire i na Eulàlia Tallacolls, aquestes figures es diuen de sobrenom “Drapaire i Tallacolls” perque els van cedir a la vila un home que era drapaire i la seva dona que era modista experta en tallar els colls de les camises.

Tanmateix us recordem que demà assistirem a la ofrena que es fa a Parròquia de St. Pere i St. Pau. Us esperem a tots !

Com de costum us deixem amb algunes fotografies de la trobada.

 

 

SORTIDES DEL CAP DE SETMANA

Aquest dissabte  la colla de Gegants del Prat visitarem  la vila costera del Masnou que celebren la seva Trobada Gegantera de Festa Major, cal remarcar que enguany els gegants vells de la poblaciò compleixen el seu 75è aniversari.

En la trobada d’enguany participaran les següents colles:

Associació Geganters i Grallers Arbúcies, Geganters de Cabrils, Colla Gegantera Puigcerdà, A.C.H Drac D’Or (Hospitalet de Llobregat), Gegants de Pineda de Mar, Gegants de sabadell, Gegants de Teià, Gironella, Aigüestoses Sant Andreu de la Barca.

Diumenge assistirem a l’ ofrena dels patrons del nostre poble Sant Pere i Sant Pau, com no podia ser d’un altre manera els nostres gegants que fan honor a aquest patrons no podien faltar. D’aquesta manera El Pere i la Paulina i seran presents i realitzaran un ball d’intre de l’esglesia de Sant Pere i Sant Pau.

Us deixem amb una imatge dels Gegants Vells de la Colla Gegantera del Masnou.

10509560_518039431656056_6206795575048306296_n

 

 

 

ELS GEGANTS A LES FESTES DE FI DE CURS

 

El passat divendres dia 20 de Juny, i per finalitzar el curs escolar, els Gegants del Prat han visitat dues escoles de la nostre ciutat,El Prat de Llobregat.

Començant per l’ Escola Sant Jaume on s’ han fet diversos balls nomes de la nostre colla i tot seguit, com cada any, han visitat l’ Escola Charles Darwin on han ballat acompanyats de la resta de colles geganteres del municipi.

Tot seguit d’ aquest breu escrit us deixem amb un petit recull fotografic.